Huonot suunnitteluominaisuudet, jotka estävät tekniikkaa toimimasta sisustuksesi kanssa

Teknologiasta on tullut todella kaikkialla läsnä viimeisen vuosikymmenen aikana siihen pisteeseen, että meillä on nyt aina vähintään yksi laite (luultavasti useita) ja noin kolme keskimäärin jokaista talomme huonetta varten. Tämä näyttää myös jatkuvan samoin, ja ennusteet sopivat, että tulevina vuosina käytämme todennäköisesti teknologiaa (kuten ”puettavia”) ja yhdistämme kaikki kotitalouksemme kohteet verkkoon (”esineiden internet”).

Tämä tekniikan hyökkäys on suurimmaksi osaksi hyvä asia, ja se tarkoittaa, että meillä on yhä enemmän yhteyksiä, automaatiota ja mukavuutta elämässämme. Se voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia myös kotona, koska se ei aina näytä hyvältä.

Ärsyttävää on kuitenkin se, että tekniikka voi näyttää hyvältä – vain niin monet huonot suunnitteluvalinnat estävät tämän. Lue ja katsomme, mitä ne ovat ja miten ne estävät meitä asentamasta tekniikkaa siististi sisustukseemme.

Ärsyttäviä LED -valoja

Jos inhoan suurta joukkoa gadgeteja ja laitteita, olen yksi asia, se on niiden haitallisten LED -valojen määrä, jotka suunnittelijat tarttuvat niihin. Niille, jotka käyttävät yhtä Virgin Median laajakaistakeskuksista, tämä on ehkä tämän huonon valinnan ilmentymä. Tässä laitteessa ei ole yhtä, vaan neljä LED -valoa. Yksi heistä syttyy ja sammuu, toinen on jatkuvasti päällä ja toinen välkkyy kuin hullu. Jos sammutat huoneesi valot, siitä tulee kuin disko huoneessa.

Ottaen huomioon, että reititin on jotain, jota useimmat meistä haluavat pitää 24/7, tämä on erittäin huono muotoilu ja tarkoittaa, että meitä vilkutetaan jatkuvasti huoneen toiselta puolelta. Tunnelmavalaistuksen luominen on mahdotonta, samoin kuin nukkuminen samassa huoneessa kuin reititin.

Johdot ja virtapiirit

Vasta äskettäin laitevalmistajat ovat voineet hyödyntää täysin langatonta tekniikkaa: ymmärrän sen. Nykyään ei kuitenkaan ole mitään syytä siihen, että monissa tapauksissa olisi niin paljon pitkiä rumaa johtoja. Entä jos annat meille tavan lyhentää näitä liidejä, kun haluamme? Tai leikata ne yhteen? Koska ilmeisesti todella lyhyiden liidien saaminen ei ole paljon parempi – sillä se rajoittaa meitä täysin sen suhteen, mihin voimme valita kohteemme.

Jotkut keittiökoneet saavat tämän oikein – näin voit kääriä lyijyn leivänpaahtimen/tehosekoittimen alle, jolloin  keittiössä paljon helpompaa. Yksi opittava OEM -valmistajilta!

Voi, äläkä edes aloita minua aloittamaan niitä valtavia voimapalikoita, joita saat… Mitä meidän pitäisi tehdä sen kanssa?

Nooks and Crannies

Toinen ongelma, jonka otan monien laitteiden kanssa vastaan, on niissä olevien tuuletusaukkojen, aukkojen ja kulmien lukumäärä – jotka lopulta varmistavat, että saat pölyn loukkuun suoraan television ja Xbox Onen sisälle, jota et koskaan pääse ulos. Tämä ei olisi niin paha, jos laitteet eivät olisi mustia ja siten alttiita näyttämään jokaista pölytä, mutta valitettavasti näin on.

Tietenkin tuuletusaukkoja tarvitaan jossain määrin ylikuumenemisen estämiseksi, mutta jos ne eivät olisi niin pieniä, pääsisimme niiden sisälle puhdistamaan. Samoin jos ne osoittavat alaspäin, ne eivät ole sellaisia ​​pölyloukkuja. Ja mitä tulee täysin tarpeettomiin aukkoihin ja reikiin … päästä eroon niistä, kiitos!

Logot

On ymmärrettävää, että valmistajan pitäisi haluta kaikkien tietävän, että televisiosi on Sony/Panasonic/Toshiba … mutta valitettavasti siinä ei oteta huomioon sitä, mitä useimmat asunnonomistajat haluavat. Tarvitsemmeko todella olohuoneistamme mainostauluja, jotka mainostavat tuotteitasi? Voitteko kuvitella, jos huonekalusuunnittelijat tekisivät saman? Entä pienet hienovaraiset kaverit…

Related Posts