5 autotelakkasovellusta, joita kuljettajien ei pitäisi hukata

 

Jotkut kuljettajat kieltäytyvät noudattamasta turvamääräyksiä, joiden mukaan molempien käsien on oltava ratissa – kehittääkseen huonoja tapoja pitää puhelinta ajon aikana. Kaikki tietävät, että teksti on vaarallista ajon aikana ja että häiriötekijät voivat vaikuttaa keskittymiseesi. Kuljettajat, jotka todella tarvitsevat soittaa tai käyttää karttoja ajon aikana, voivat hyötyä seuraavista sovelluksista helpottaakseen tavoitettaan tinkimättä turvallisuudesta.

CarHome Ultra

Edellä mainitun sovelluksen käyttäjänä voit mukauttaa jopa 18 pikanäppäintä haluamallasi tavalla käynnistääksesi sovelluksia, soittaaksesi yhteystiedolle ja jopa hakea reittiohjeet tiettyyn paikkaan. Joitakin yhteisiä ominaisuuksia ovat kello, akkumittari, kompassi ja korkeusmittari. On myös muita sanallisia ominaisuuksia, jotka ilmoittavat nykyiset sääolosuhteet sekä välittömän sijaintisi. Jos välität sovelluksen esteettisyydestä, voit valita erilaisia ​​värimalleja, jotka sopivat päivällä tai yöllä.

Lopullinen autotelakka

Ensimmäinen täysin ääniohjattu autotelakka -sovellus tunnetaan, joten sinun ei tarvitse koskaan koskettaa puhelintasi aktivoidaksesi sen toimintoja! Sovelluksen tarkoituksena on auttaa kuljettajia ajamaan turvallisesti kaikkina aikoina, ja heidän handsfree-ominaisuutensa ovat nerokas tapa saavuttaa tämä tavoite. Sinun ei koskaan tarvitse ottaa silmiäsi tieltä lukeaksesi saapuvia viestejä, koska sovellus lukee ne ääneen puolestasi. Voit jopa lähettää tekstiviestejä vastaamalla vain äänelläsi. Sovelluksessa on kuitenkin automaattinen lepotilaominaisuus virran säästämiseksi, ja voit yksinkertaisesti herättää sen napauttamalla puhelintasi.

Speed ​​Tracker ilmainen

Haluatko mieluummin katsoa puhelimiasi selvittääksesi, mikä on nykyinen nopeutesi jne. Yhdessä sovelluksessa on ajotietokone ja GPS -nopeusmittari, joka ilmoittaa kuljettajille heidän nykyisen nopeutensa, ajetun matkan ja kuinka paljon aikaa he käyttivät töihin pääsemiseen ja päinvastoin. Kuljettajat, joiden on etsittävä tietty kohde ennen ikätovereitaan, voivat lähettää matkatilastot heille myöhemmin. Sovelluksen heads-up-näytön avulla kuljettajat voivat asettaa puhelimensa auton tuulilasiin ainutlaatuisen kokemuksen saamiseksi!

Road Sidekick Lite

Jotkut dynaamiset yksilöt eivät saa tarpeekseen älypuhelimistaan ​​ja kaipaavat tapaa hyödyntää puhelimiaan täysin ajon aikana. Sitä ei kuitenkaan pitäisi tehdä holtittomasti, joten Road Sidekick Lite luotiin vastaamaan heidän puheluihinsa. Sovellus saa 93% positiivisista huomautuksista, koska kuljettajat pitivät sitä erittäin helppona käyttää ja tottua. Käyttäjät ovat myös kiittäneet, että se on erinomainen yömatkoilleen, joten se on loistava sovellus, jos olet ajamassa kotiin sukulaisiltasi keskellä yötä.

iViNi

Suorituskykyiset ja ylelliset autot voivat olla hieman temperamenttisempia verrattuna muihin autoihin, joten kätevä virtuaalinen avustaja, joka tarkistaa autosi tilan tien päällä, on erittäin tärkeä voimavara kaikille innokkaille kuljettajille. Virheiden kohtaaminen liikkeellä ollessa on todella kiusallista, ja perusteellisen analyysin saaminen autostasi auttaa paljon näiden ärsyttävien ongelmien tunnistamisessa.

Related Posts